Carrosserie

Niet gevonden wat u zocht? Geen nood.

Blijf op de hoogte indien een wagen waarin u bent geïnteresseerd beschikbaar komt. Schrijf u hier in!

Uw gegevens

Maak foto’s

Zorg dat de schade goed gedocumenteerd is, indien mogelijk op de plaats van het ongeval. Denk aan een overzichtsfoto en detailfoto’s vanuit verschillende hoeken.

Meld je schade online

Gebruik ons online invulformulier om uw schade door te geven.

Wij regelen de rest

Geen zorgen. Wij contacteren je voor het verdere verloop van de herstelling.

Carrosserie Declercq NV maakt deel uit van Carr&Repair, de grootste herstelschadeketen van de Benelux.Een 5 sterren
carrosserie *****

1. Beperken van uw immobilisatietijd

Onze carrosserie-afdeling beschikt over 2 one-day-repair zones, waarmee we de arbeidstijd aan uw wagen, bestelwagen, minibus of camper aanzienlijk kunnen inkorten. 
De nieuwe smart repair technieken, die we toepassen zijn

  • lakreparatie
  • bumperreparatie
  • voorruitreparatie
  • velgenreparatie
  • hagelschadereparatie
  • uitdeuken zonder spuiten
  • koplampreparatie


2. Herstellen in plaats van vervangen

Statistieken leren ons dat een klant altijd beter af is met professioneel herstelde onderdelen in plaats van met vervangen onderdelen.

Dit brengt alleen maar voordelen met zich mee: niet alleen is herstellen sneller en goedkoper, het zorgt hierbij ook voor een beter waardebehoud van het voertuig en is beter voor het milieu. Daarom zullen wij er bij Declercq Pittem alles aan doen om originele onderdelen in hun oorspronkelijke staat te herstellen en te behouden.


3. Transparante kostenraming

Voor iedere herstelling maken wij onze berekening met het door alle verzekeringsmaatschappijen erkende informex systeem. In dit up-to-date systeem zitten alle kosten voor een herstelling per onderdeel en per type wagen opgeslagen. Op die manier is een berekening objectief, gedetailleerd en transparant!
Dankzij de rechtstreekse link vanuit informex met uw verzekeringsmaatschappij hoeft u zich geen zorgen te maken over de administratieve afhandeling.

4. Gegarandeerde mobiliteit

Voor de duur van de herstelling zorgen wij ervoor dat u mobiel blijft. Wij beschikken over vervangwagens én over vervangfietsen om u een passende vervangoplossing aan te bieden. Bij de planning van een afspraak bespreken we dit graag met u zodat u zich geen zorgen hoeft te maken rond uw verplaatsingen tijdens de herstelling.

5. Hooggekwalificeerde medewerkers

Wij hechten zeer veel belang aan permanente scholing en aan het samen nadenken over en werken aan de duurzaamheid van onze herstelprocessen.
Dit doen we zowel als team intern als via individuele opleidingen buitenshuis (via leveranciers, opleidingscentra en technische academies).

We zijn toegetreden tot volgende carrosseriefederaties: Repanet Belgium, Carr&repair en Febelcar

De kwaliteit van onze carrosserie-afwerking is gegarandeerd door de Eurogarant keuringsinstantie met oa het long life repair-label en smart repair-label

Wij hebben ook het DUURZAAM REPAREREN -label toegewezen gekregen omwille van onze dagelijkse inspanningen om zo ecologisch en duurzaam mogelijk te werken (met minder wisselstukken, minder verfproducten en dus minder afval!).

Actueel zijn wij erkend voor ALLE verzekeringsmaatschappijen én dit voor ALLE merken.
Alles, van schade-opmeting tot verfijnde afwerking, gebeurt in ons eigen atelier.

Arval Premium Center

Een Arval Premium Center heeft de bedoeling de Arval bestuurders het nog gemakkelijker te maken. Wij zorgen voor een one-stop shop waar klanten terecht kunnen voor zowel traditionele activiteiten zoals onderhoud en herstellingen terwijl ze een koffie drinken of doorwerken in een speciale wachtruimte die voorzien is van alle comfort. Op termijn willen we ook nog een stap verder gaan en gaan we ook einde contract inspectie en andere mobiliteitsdiensten aanbieden! In een Arval Premium Center kunnen Arval klanten dus voor letterlijk alles met betrekking tot hun mobiliteit terecht.

Met dit label versterken we onze visie van kwalitatieve, klantgerichte service. Zo kunnen we het volledige spectrum van auto onderhoudsdiensten aanbieden aan Arval-leasegebruikers, met speciale aandacht voor klantgemak en efficiëntie. We onderstrepen als Arval Premium Center onze toewijding aan de mobilteitsoplossingen van de bestuurders!

 

Willen jullie nog meer info over Arval en het Arval Premium Center? Bekijk dan zeker het filmpje op youtube via de link hiernaast (rechts). 

Niet gevonden wat u zocht? Geen nood.

Blijf op de hoogte indien een wagen waarin u bent geïnteresseerd beschikbaar komt. Schrijf u hier in!