Nieuws

Niet gevonden wat u zocht? Geen nood.

Blijf op de hoogte indien een wagen waarin u bent geïnteresseerd beschikbaar komt. Schrijf u hier in!

Uw gegevens

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor het eerste “Unizo Ondernemerscafé On Tour”, dat zal plaatsvinden op donderdagavond 12 oktober 2023. Deze bijeenkomst wordt gehost door Carrosserie Declercq NV in Pittem, waar zaakvoerder Jeroen Declercq en zijn echtgenote Ellen Verkindere jullie zullen verwelkomen om kennis te maken met hun autobedrijf en jullie vertellen over hun visie op ondernemerschap.

Wij zijn blij om aan te kondigen dat Dirk Lampaert (Doyen) en Mélissa Bonura (Carr&Repair) ons ook zullen vergezellen tijdens deze avond. De aanwezigheid van Dirk en Mélissa met hun uitgebreide expertise in de automotive sector zullen ongetwijfeld een waardevolle aanvulling zijn op deze avond, en biedt een unieke kans om meer te leren uit hun succesverhaal in de autobranche.

Tijdens deze avond krijgt u ook de kans om in een informele sfeer inzichten en ervaringen uit te wisselen met mede-ondernemers uit de regio. Unizo Pittem-Egem voorziet in een afterwork bar en streetfood corner. Ondertussen zal Jackie Djane’s DJ set met live vocals jullie verrassen met unieke mash-ups, gaande van loungy achtergrondmuziek tot eender welk genre dansmuziek!

Hier zijn de details van het evenement:

Datum: Donderdag 12 oktober 2023

Tijd: 19:30 uur

Locatie: Garage Declercq, Brugsesteenweg 62, 8740 Pittem

Programma:

  • 19:30 uur: Ontvangst
  • 20:00 uur: Jeroen Declercq (zaakvoerder)
  • 20:15 uur: Dirk Lampaert (Doyen)
  • 20:30 uur: Mélissa Bonura (Carr&Repair)
  • 20:45 uur: Afterwork met live act Jackie Djane

Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen op deze inspirerende avond vol ondernemerschap en nieuwe zakelijke kansen. Deelname aan het Unizo Ondernemerscafé On Tour is gratis. Ook niet-Unizo-leden zijn welkom! Graag verzoeken wij u om uw aanwezigheid te bevestigen vóór 10 oktober door te reageren op unizopittem@gmail.com. (of ellen@declercqpittem.be)

Niet gevonden wat u zocht? Geen nood.

Blijf op de hoogte indien een wagen waarin u bent geïnteresseerd beschikbaar komt. Schrijf u hier in!